Author Archives: Richard

Éves jelentés 2015

2015 éves jelentés

Pályázati felhívás – új

Az American House Foundation (1377-C Spencer Ave., Lancaster, Pennsylvania, 17603, USA) pályázatot hirdet Magyarországon bejegyzett magánalapítványok, egyéb civil szervezetek, nonprofit társaságok részére, melyek fő tevékenysége szegénység elleni küzdelem vagy nevelés-oktatás vagy közösségépítés A pályázatok benyújtási határideje: 2016. január 15-ig, az … Continue reading

Posted in Egyéb | Tagged | Hozzászólások kikapcsolva

Köszönőlevél

Éves Jelentés 2014

2014 éves jelentés

Éves jelentés 2013

AHF 2013 éves jelentés

Pályázati elbírálás

Az Amerikai Ház Alapítvány 2013. márciusban meghirdetett pályázatán az alábbi szervezetek nyertek támogatást: Pályázó szervezet Elnyert összeg (Ft) Az elnyert támogatás felhsználási célja Oltalom Karitatív Egyesület 1 000 000 Nappalai melegedő és hajléktalan szálló üzemeltetés Magyar Vöröskereszt Budapesti Igatgatóság 940 800 Nappali melegedők … Continue reading

Posted in Nincs kategorizálva | Hozzászólások kikapcsolva

Pályázati felhívás

Az American House Foundation (1377-C Spencer Ave., Lancaster, Pennsylvania, 17603, USA) pályázatot hirdet a szegénység ellen küzdő, Magyarországon bejegyzett magánalapítványok és egyéb civil szervezetek részére. A pályázatok benyújtási határideje: 2013. április 15-ig, az [hide_email info@amerikaihazalapitvany.hu] mail címre megküldve. A pályázaton … Continue reading

Posted in Nincs kategorizálva | Tagged | Hozzászólások kikapcsolva

Köszönőlevelek